Vandaag begint de personal assistant van Boyd en Jessie aan haar eerste werkdag

Vandaag begint de personal assistant van Boyd en Jessie aan haar eerste werkdag

Boyd en Jessie hadden het plan gemaakt om een personal assistant aan te nemen. Na een aantal sollicitatiegesprekken hebben de twee een mooie dame genaamd Ixchel aangenomen, die vandaag al mag beginnen aan haar nieuwe baan. Boyd en Jessie gaan met hun PA in de tattoo shop zitten, waar ze in alle rust met haar door kunnen nemen wat de bedoeling is van vandaag. Ze willen met Ixchel brainstormen over hoe de komende periode eruit komt te zien en willen graag dat ze met alle bewoners gaat praten om te kijken welke producten ze kunnen blijven aanbieden op de webshop. Ixchel gaat daarna druk aan de slag en meldt zich bij alle bewoners om hun producten te bespreken. Zo vraagt ze Jacco naar zijn huiskamerconcerten en Karin naar haar massages. Maar de bewoners lijken niet bijzonder positief. Het idee van Boyd en Jessie om een PA in te huren en zich daarnaast de CEO’s van Utopia te noemen kan niemand echt waarderen. Ixchel gaat ondertussen door met wat haar is opgedragen en maakt haar rondje langs de bewoners af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. trudy at 00:10

  nou kunnen die twee nog meer op hun kont zitten ze doen zelf niets meer die 2 moeten ze er uit stemmen denken dat ze heel wat zijn

 2. margriet at 13:44

  Nou nou, wat een zielige vertoning weer. De zgn directie zal hAar wel influisteren hoe het allemaal moet gaan.En ik denk dat het wel weer slecht geregiseerd is.

 3. anneke at 23:28

  Zag net dat Boyd en Jessie een horloge wilden kopen , hoorde ik het goed is het nu 1000,00 euro of 10.000,00 euro.
  Waar halen ze het geld vandaan dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *