Personal assistant Ixchel zorgt voor onrust bij de bewoners

Personal assistant Ixchel zorgt voor onrust bij de bewoners

De PA van Jessie en Boyd is nog maar net in Utopia maar veroorzaakt nu al onrust bij de bewoners. Zo ook bij Billy.

Jessie heeft aan Ixchel gevraagd of ze de webshop opnieuw wil organiseren en opschonen.Hij heeft haar uitgelegd dat dit eigenlijk Billy’s taak was en deze kan nu mooi overgenomen worden. Zodra Billy dit hoort, snelt ze zich naar hem toe. Is het de bedoeling dat je mij gaat afvallen, bij andere mensen? vraagt ze geïrriteerd aan Jessie. Zuchtend antwoordt Jessie dat ze altijd het negatieve benadert en nu juist ook blij kan zijn dat het is opgelost. Dit helpt al helemaal niet en Billy loopt boos weg. Wat een kwal van een vent laat ze wat later aan Ramona weten. Ondertussen loopt de nieuwe PA vrolijk langs, zich niet bewust van het onheil dat ze veroorzaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *