Het is Valentijnsdag in Utopia!

Het is Valentijnsdag in Utopia!

Het is Valentijnsdag in Utopia en natuurlijk in de buitenwereld. In de mini samenleving wordt daar ook aan gedacht.

Zo ook Romy zij was vanochtend al vroeg uit de veren om een ontbijtje op bed te maken voor Cemal. Met een dienblad vol lekkernijen verrast ze hem in de caravan. Ook buiten Utopia wordt aan de bewoners gedacht. Een aantal bewoners ontvangen vandaag post van hun geliefden en vrienden. Romy is super enthousiast als ze haar post begint te lezen haalt en ook Karin heeft natuurlijk verjaardagspost ontvangen. Want Karin, die is vandaag 60 jaar geworden! En daarom verrast Kevin haar vanochtend met een groot cadeau wat hij heeft opgehaald bij de brievenbus. Ook kan ze natuurlijk rekenen op een verjaardagsliedje van hem. Beloofd het een gezellige dag te worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *