Jeroen is zojuist als nieuwe bewoner in Utopia gearriveerd!

Jeroen is zojuist als nieuwe bewoner in Utopia gearriveerd!

Het zat er natuurlijk al even aan te komen, een nieuwe bewoner. Iemand die de plek van Do op zou vullen. Zojuist is dat moment geweest want er is een nieuwe bewoner gearriveerd die zich in dit bericht aan je voorstelt.

Jeroen heet de nieuweling, is 25 jaar en komt uit Breda. Hij laat zijn eigen bouwbedrijf achter en natuurlijk zijn familie. Hij is handig en kan een huis vanaf de fundering opbouwen. Een penthouse vraagt Boyd gelijk. Jeroen antwoordt dat hij vrijwel alles kan bouwen wat hij zich kan bedenken. En ook de administratie doet hij zelf. Jeroen vindt dat een boot of een caravan niet in zijn Utopia past. Jeroen bouwt het liefst alles zelf. Vervolgens loopt hij naar zijn kist om zijn portfolio te pakken. Hier staan voorbeelden in van alles wat Jeroen zelf heeft bedacht en gemaakt. Verder is hij vrijgezel, kan slecht stil zitten en verveeld zich daardoor ook snel. Hij wil dat iedereen op één lijn zit en dan is zijn Utopia geslaagd. De bewoners moeten vervolgens gaan kijken waar Jeroen gaat slapen. Het is natuurlijk alweer een tijd geleden dat een nieuwe bewoner is ontgroend, maar Bas wil deze trend graag weer introduceren. Hij vraagt daarom aan Britt om iets leuks te verzinnen, aangezien zij voor Jeroen de nieuweling was. Zij weet wel iets, Jeroen mag een ovalen eettafel maken. Vervolgens wordt de bijeenkomst beëindigd en krijgt de nieuwe bewoner een rondleiding door zijn nieuwe huis. Succes Jeroen!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:47

    Jeroen dat je wil dat ze op een lijn komen te zitten gaat je nooit lukken.
    Of je moet Jessie Boyd of Rob naar huis sturen.
    Het liefst Jessie want die anders twee zijn dan niks meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *