Nieuwe bewoner Jeroen heeft zijn eerste aanvraag al ontvangen!

Nieuwe bewoner Jeroen heeft zijn eerste aanvraag al ontvangen!

Jeroen is de nieuwste bewoner van Utopia. De bouwer is er pas net maar heeft nu al zijn eerste aanvraag binnen. Gina komt erachter en roept de nieuweling snel bij de computer. Gina leest vervolgens het mailtje voor:

“Beste Utopianen,

Ik zit live naar jullie te kijken en tot mijn grote plezier zie ik dat er een nieuwe inwoner arriveert. Naar wat vragen vanuit jullie kant blijkt deze nieuwe inwoner meubels te kunnen maken. Nu ben ik toevallig op zoek naar een meubel en ik zou het leuk vinden om deze door jullie te laten maken. Het gaat hier om een vakkenkast van 1.60m breed en 2.10m hoog. Ik zou deze kast graag uitgevoerd willen hebben in eikenhout. Graag hoor ik of jullie hier iets mee kunnen.”

Ja, perfect! Geen probleem reageert Jeroen enthousiast. Vervolgens wisselt de nieuweling meteen met Gina van plek om een mail terug te kunnen sturen. De komst van Jeroen lijkt nu al zijn vruchten af te werpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:52

    Vast een kennis van Jeroen.
    Om te laten zien dat hij nu al werk kan hebben.
    En meteen bij de ondernemers, dit is zo gedaan , adat hij niet iemand van de ondernemers weg kan sturen.
    Het komt Jessie heel goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *