De ondernemers willen Jeroen in hun groep

De ondernemers willen Jeroen in hun groep

Jeroen is sinds vanmiddag de nieuwe bewoner van Utopia geworden en de bouwer maakt nu al indruk. Zo heeft hij reeds een aanvraag ontvangen en ook Jessie, Boyd en Rob zijn zeer over hem te spreken. Zij hebben Jeroen zijn portfolio gezien en zijn geïmponeerd door zijn CV. Het drietal loopt een rondje over het terrein en Jessie stelt voor om Jeroen te gaan vertellen hoe ze te werk gaan bij de ondernemers.  Om te peilen hoe hij ertegenover staat om bij de ondernemers te komen gaat hij verder. Rob en Boyd zijn het helemaal met hem eens en denken dat Jeroen een goede toevoeging zal zijn. Vervolgens lopen de drie naar binnen om de overige ondernemers in te lichten over wat ze zojuist hebben besproken. Ik denk dat hij een ondernemer is reageert Ramona. En ook de rest van de groep vindt het een goed idee om Jeroen te aan te stellen voor de ondernemers groep. Maar wil Jeroen dat ook?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 10:49

    Inderdaad, er wordt groot geld verwacht via de inzet van Jeroen.
    Ik hoop zo dat hij zich solidair met de minimalisten toont en de “elitegroep” het nakijken geeft.

    • Willem at 16:37

      Ik vrees van niet,want Jessie,Rob en Boyd zijn al zo onder de indruk van Jeroen alleen al vanwege zijn CV. Ik geloof ook niet dat Jeroen zo dom is om daarin te trappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *