Ramona heeft een make-over ondergaan

Ramona heeft een make-over ondergaan

Twee vrouwelijke bewoners hebben een lichamelijke verandering ondergaan. Victoria heeft een grote tatoeage laten zetten door Boyd op haar been. Die ze vol trots laat zien aan haar mede bewoners. Victoria is er blij mee en met name dat deze zo opvullend is. Volgens Boyd moet je nooit te klein pakken. Als dank geeft Victoria de tattoo artiest een dikke knuffel. Ik ben er heel blij mee benadrukt ze. Terwijl ze haar tatoeage aan de rest showt krijgt Victoria verschillende complimentjes. Zo past het lettertype volgens Bas echt bij haar. En laat Victoria aan Britt weten dat het niet heel pijn deed behalve de randjes. Ramona vindt ‘m gruwelijk en super dope. Over Ramona gesproken, ze heeft een make-over ondergaan. Britt heeft haar onder handen genomen en haar krullen zijn niet meer. De haren van Ramona gaan voortaan gestyled door het leven. Vol trots showt ze dit dan ook. Billy reageert dat ze het veel beter vindt staan. Romy vindt dat ze opeens een andere vrouw geworden is. Echt sexy. Wat vindt jij van de lichamelijke veranderingen bij de dames?

Tatoeage van Victoria

Nieuwe tatoeage van Victoria

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 21:06

    super lelijk (de tattoo) jammer van Victoria’s bovenbeen, daar krijgt ze beslist nog wel eens spijt van als ze onder de brainwash van Utopia uit is.

    Ramona’s kapsel vind ik wel aardig, ze oogt zo jonger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *