Nieuwe bewoner Jeroen sluit zich aan bij de ondernemers groep

Nieuwe bewoner Jeroen sluit zich aan bij de ondernemers groep

Gisteren schreven we er al over, de ondernemers willen nieuwe bewoner Jeroen graag in hun groep. Afgelopen avond werd al snel duidelijk dat de nieuweling zich daar ook graag bij aan wilde sluiten.

Op de vide legt Jeroen aan Gina, Kevin en Victoria uit waarom hij zich graag aan zou willen sluiten bij de ondernemers. Ik ben gewend om te ondernemen en zou ook graag in Utopia geld willen verdienen. Ik weet zeker dat ik mij daar op mijn gemak zal voelen. Victoria raadt hem aan om de tijd te nemen en niet te snel te beslissen. Echter denken een aantal ondernemers daar anders over. Zo heeft Jessie niet het idee dat Jeroen het ziet zitten om zich bij de minimalisten aan te sluiten en overlegt dat met Rob en Boyd. Wat Rob betreft moet het ijzer gesmeden worden als het heet is. Dus het drietal laat het niet aan het toeval over en stappen naar Jeroen toe. Vervolgens vraagt Jessie aan de nieuweling of hij het ziet zitten om vanavond nog de eed af te leggen, zodat de nieuwkomer zich morgenochtend gelijk kan aansluiten bij de ondernemersvergadering. Jeroen knikt en antwoordt dit te willen doen. Beter zo, dan staat het gewoon vast voegt hij eraan toe. Daarna leest hij zijn eed voor en zet hij zijn handtekening op het formulier. De ondernemers feliciteren hem en tevreden neemt hij plaats naast de rest van de ondernemende bewoners. De groep is weer een ondernemer rijker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. henglaar at 17:04

    jessie en boyd zij maken utopia kapot utopia moet zoals het toen was met koeien en kippen maar zonder jessie en boyd want anders raak je kijkers kwijt een trouwe kijker

  2. anneke at 12:57

    Jeroen had ook bij hun aan kunnen sluiten, en het geld verdelen onder de dierenfonds en de rest van die groep .
    Hadden hun ook geld om iets speciaals te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *