Ramona deelt de ondernemers mede dat ze het concurreren zat is

Ramona deelt de ondernemers mede dat ze het concurreren zat is

Ramona is het concurreren in Utopia zat, en dit liet ze afgelopen avond weten aan de rest van de ondernemers. Ze zegt het heel erg te waarderen dat iedereen vertrouwen heeft in haar streetwear collectie, maar ze is er nu klaar mee. De rest zag dit niet aankomen en vragen zich af waar dit ineens vandaan komt. Ramona laat weten dat ze dit al vaker heeft aangegeven. De shirtjes van Britt, bomberjacks, de spijkerbroeken van Billy. Het zit mij dwars. Heeft niemand nou een origineel idee? vervolgd ze geïrriteerd. Ik verkoop óók bomberjacks benadrukt ze. Billy antwoordt dat ze  begrijpt waar haar frustraties vandaan komt. Je hebt met moeite je winkel opgezet waar iedereen zich nu aan vast kan houden. En dat is inderdaad wel makkelijk gaat ze verder. De rest vindt dat er best veel verschil zit in de kledingstukken en dat Ramona zich geen zorgen hoeft te maken. Zo zijn de jassen van Romy vintage en de bomberjacks van Jessie en Boyd custom made. De uiteindelijke conclusie is dat Ramona haar grenzen nu aangeeft. En op dit moment zitten haar niet echt kledingstukken dwars, maar er is geen ruimte meer voor om bijvoorbeeld een nieuwe t-shirt lijn op te zetten.  Wat vindt jij van Ramona’s kritiek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. annelies at 11:10

    ik vind dat zij gelijk heeft de anderen drijven mee wat zij met moeite en tegenwerking heeft opgezet er is veel te veel concurrentie op een kleine ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *