De ondernemers groep doet een brainstorm sessie

De ondernemers groep doet een brainstorm sessie

Afgelopen avond heeft Ramona de ondernemers toegesproken over de concurrentie onder elkaar. Zowel Ramona als Jessie, Boyd, Billy, Romy en Britt produceren namelijk kleding en Ramona vindt het nu wel genoeg. Ze wil meer creativiteit en daarom komt deze ochtend de ondernemersgroep nu bij elkaar. Jessie opent de vergadering en zegt dat de huidige producten wel blijven bestaan, maar dat nieuwe producten vanaf nu van een andere categorie moeten zijn. En stelt zelf voor dat hijzelf en Boyd kussenslopen gaan bedrukken. Vervolgens wordt er een flip over bij gepakt om alle nieuwe ideeën op te schrijven.

Romy heeft vannacht in bed wat nieuwe diensten bedacht, waaronder meelopen met de koeien. Op deze manier kunnen bezoekers haar helpen met het verzorgen van de koeien en de beestjes krijgen ook meer aandacht. Volgens haar twee vliegen in één klap. Ramona wil Le Luifel omtoveren tot een snoepwinkel. Suikerspinnen, gomballen, fruitsnoepjes en nog veel meer. Billy wil de binnenkant van wc deuren gaan op leuken. Daarnaast vindt ze dat de saaie brievenbussen en kliko’s ook een make-over kunnen gebruiken. Boyd wil zich van zijn artistieke kant laten zien door graffiti te gaan spuiten op het idee wat Billy opperde. Daarnaast wil de hij een basketbalspel op de markt introduceren waarbij bezoekers prijzen kunnen winnen. Dit is een mooie bruggetje naar het idee van Britt en Rob, want zij willen een ouderwetse kermis gaan organiseren in Utopia. Hier komen allerlei nostalgische attracties voor in aanmerking, leuk voor jong en oud. Wat vindt jij van deze ideeën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *