Nieuwe bewoner Jeroen gaat flink aan de slag op zijn eerste dag in Utopia

Nieuwe bewoner Jeroen gaat flink aan de slag op zijn eerste dag in Utopia

Toen nieuwste bewoner Jeroen gisteren in Utopia arriveerde heeft hij aan de groep vertelt dat hij niet stil kan zitten en het blijkt vandaag wel dat hier geen woord aan gelogen is. Vanmorgen stapte de nieuwe bewoner al vroeg uit bed om te gaan sporten met Rob en nu is hij druk bezig om een nieuwe tafel te maken voor de bewoners. Het wordt een ovale tafel waar op z’n minst vijftien bewoners op een royale manier aan kunnen zitten. Jeroen kan alles maken wat hij zich kan bedenken en hier wil hij in Utopia veelvuldig gebruik van gaan maken. Ook wil hij hier zijn geld mee verdienen om voor mensen uit de buitenwereld meubels en dergelijke te maken. Jeroen lijkt een goede aanwinst voor de groep te zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:51

    Jeroen had toch al een e mail gehad om wat te maken.
    Waarom gaat hij dan voor de loods aan de gang verdien je niks mee.
    Ga dan voor de aanvraag aan de gang zo krijgen jullie weer geld binnen ,jammer dat het voor de ondernemers is had het graag anders gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *