Gina ruimt alvast haar spullen op voor haar vertrek uit Utopia

Gina ruimt alvast haar spullen op voor haar vertrek uit Utopia

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt van wat er zoal deze middag gebeurd(e).

Jacco, Bas en Cemal zijn bezig met het samenstellen van boeketten. En dan krijgt Bas ineens een ingeving. Een grapje uithalen vindt hij leuk om te doen zoals velen wel weten. Hij stelt voor om morgen Billy een boeket te geven, zonder afzender. Hierdoor zal ze gelijk denken dat hij door Jessie is besteld. Het drietal liggen al dubbel bij alleen al het inbeelden van de reacties van Billy en Jessie. Verder wordt er flink opgeruimd, zo is Gina de hele dag in de weer met haar spullen. Ook de kapsalon wordt steeds leger en veranderd in een lege ruimte. Gina vindt een hoop knutselspullen en besluit ze aan Romy te geven, die druk bezig is met het customisen van haar tweedehands spijkerjasjes en alles enthousiast in ontvangst neemt. Bas, Cemal en Jacco hebben zich inmiddels verplaatst naar buiten en zitten op stoeltjes van de zon genieten. Wat later komt ook Rob erbij staan en de mannen praten samen over het verdienen van geld in Utopia. Daarbij speculeren ze volop over een nieuwe bewoner. Maar wanneer zal hij of zij zich melden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *