Jacco, Karin en Ramona zijn de eerste bewoners met hun “eigen” huisje

Jacco, Karin en Ramona zijn de eerste bewoners met hun “eigen” huisje

Jacco, Ramona en Karin gaan vandaag verhuizen. Dit is eerder goedgekeurd door de rest van de groep en vandaag is dan de grote dag. Ramona roept haar “huisgenoten” bij elkaar om het een en het ander te bespreken. Ramona benadrukt hoe bijzonder het is, dat zij de eerste drie bewoners zijn die een echt huisje krijgen. Er moet volgens haar nog veel opgeruimd en verplaatst worden. Maar ik heb er genoeg vertrouwen in voegt ze eraan toe. Enthousiast begint ze te praten over de inrichting, het moet en zal een gezellig leuk huisje worden. Maar het moet ook nog eens gevierd worden en daarom oppert ze een housewarming. De drie spreken vervolgens af om vanavond een kopje koffie te drinken, terwijl Jacco een optreden geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *