Rob en Britt hangen een nieuwe klaagmuur op

Rob en Britt hangen een nieuwe klaagmuur op

Enige tijd geleden heeft Rob samen met Britt de Utopiaanse klaagmuur bedacht en vervolgens opgehangen. Hierop konden alle klachten en negatieve gedachtes van de bewoners anoniem worden opgeschreven. Inmiddels is de muur al aardig vol en daarom besluit de twee om een nieuwe te maken. De klachten zijn namelijk al besproken tijdens het centraal van vorige week. Als Rob de oude klaagmuur eraf heeft gehaald, roept hij Britt bij zich. Zij schrijft vervolgens in sierlijke letters “De klaagmuur 4.2”. Hardop vraagt Rob zich af of dezelfde klachten, die ze hebben proberen op te lossen, erop komen te staan. Als dit het geval is zullen ze nieuw maatregelen voor deze problemen moeten nemen. Voor nu is de klaagmuur in ieder geval nog helemaal leeg wanneer zal deze weer vol staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • anneke at 23:36

      Niemand durft jammer genoeg.
      Britt is er net in en maakt een paar tshirts en mag meteen bij de onder nemers , alleen omdat ze mooi is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *