Rob introduceert de Utopiaanse klaagmuur

Rob introduceert de Utopiaanse klaagmuur

Rob en Britt raken samen in gesprek. Rob zegt dat hij gek wordt van al het geklaag en geroddel in de loods. Ook heeft hij het idee om een flip over neer te zetten, waar een bewoner anoniem zijn beklag kan doen. De Utopia klaag en roddel muur voegt Rob eraan toe. Britt moet hard lachen en geeft hem een high five. Als je wil klagen, schrijf je het maar op gaat Rob verder. En de twee voeren daadwerkelijk hun plan uit. In de loods gaan ze op zoek naar een flip over en een stift. Met een plak tape maken Britt en Rob vervolgens twee grote vellen vast aan een plank. Heel netjes schrijft Britt op De Utopiaanse klaagmuur. Rob zegt dat de bewoners naar hem toe kunnen komen, als ze hierover vragen hebben. We gaan voor een klaagvrij Utopia! Ze hangen het bord op in de loods bij de wasmachines. Met een high five sluiten ze hun missie af. Het is nu afwachten wanneer de muur voor het eerst gebruikt wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Getty at 23:21

    Rob is de aanstichter van het hele gebeuren nu wat er plaats vindt,hij heeft de twee eikels voer gegeven om verandering aan te brengen in Utopia,het wordt er niet leuker van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *