Bas krijgt zijn eigen standbeeld

Bas krijgt zijn eigen standbeeld

Bas is iets van plan en legt aan Victoria uit wat zijn bedoeling is. Ik heb iets geregeld begint hij tegen Victoria. Hierdoor kun je me altijd zien en bij mij zijn maar je hoeft me niet te ruiken. Krijgen we zuurstofmaskers antwoordt Victoria met een lach. Maar dat is niet de bedoeling. Bas heeft namelijk geregeld dat hij zijn eigen standbeeld krijgt. Niet veel later komt er een auto het terrein op rijden. Bas heeft er ontzettend veel zin in om zichzelf te laten vereeuwigen.Na een kort praatje gaat Bas op tafel liggen. Eerst is zijn gezicht aan de beurt. De andere bewoners kijken nieuwsgierig toe terwijl het gezicht van Bas onder een berg gips verdwijnt. Uiteindelijk komt heel zijn lichaam dus in het gips en zal Bas voor altijd in Utopia zijn. Althans zijn “dubbelganger” dan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 15:15

    Het idee is geinig maar een beetje overdreven, als ze dat allemaal gaan doen.
    Had Paul uit de 1e groep het eerder verdiend die heeft zoveel meubels en andere dingen getimmerd en nog meer mensen uit die 1e groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *