Britt neemt Billy in de zeik na haar roast van gisteren

Britt neemt Billy in de zeik na haar roast van gisteren

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. RoastTopia zit erop en het was een gezellige avond. Echter zit Britt toch wel ergens mee en besluit Billy even apart te nemen.

Op de vide gaat ze het gesprek met Billy aan. Het zit me toch dwars van gisteren, de roast. Ik heb er niet van kunnen slapen begint Britt op serieuze toon, doelend op de beledigingen die Billy richting haar maakte. Meen je dat? Dat vind ik echt heel erg antwoordt Billy geschokt. Tuurlijk niet lacht Britt en geeft haar een knuffel. Het kwartje valt nu ook bij Billy, het lijkt een grap te zijn. K*twijf voegt ze eraan toe. Dan is het tijd voor serieuze zaken. Britt heeft een idee voor een nieuw product en hier wil ze Billy graag bij betrekken. Uit haar bh tovert ze een blaadje, maar voordat ze deze aan Billy laat zien vertelt ze dat het gaat om een product dat Billy al eens heeft gemaakt in Utopia. Het lijkt Britt superleuk om dit samen te doen maar benadrukt wel aan dat er veel tijd in gaat zitten.Als Britt het papiertje opent en haar idee aan Billy laat zien reageert ze super enthousiast. Het gaat om wegwijsborden en Billy ziet het helemaal zitten om hier samen met Britt aan te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *