Cemal confronteert Romy met de zoen van Jacco

Cemal confronteert Romy met de zoen van Jacco

Cemal is er afgelopen avond achter gekomen dat Jacco met Romy gezoend heeft. Cemal besluit verhaal te halen bij zijn vriendin…

Romy geeft al snel toe dat er inderdaad wat gebeurd is. Ik had niet verwacht dat je het zo erg zou vinden voegt ze eraan toe. Cemal vindt op zijn beurt dat Romy dit nooit had mogen doen en laat ook nog eens weten niet verder te willen met haar. Geschrokken neemt Romy hem mee naar de caravan, waar ze het over hun relatie hebben. Romy zegt dat ze denkt na wat er gebeurd is niet de enige reden is waarom Cemal hun relatie wil beëindigen. Cemal benadrukt nogmaals dat dit gewoon de druppel is. De twee praten nog lang door en komen er niet uit. Romy probeert hem ervan te overtuigen dat de zoen voor haar niets voorstelde. Als ik had geweten dat ik nu mijn spullen had moeten pakken, had ik het nooit gedaan voegt ze eraan toe. Bovendien heb jij tijdens onze relatie ook weleens met Bas gezoend, en daar heb ik ook niet moeilijk over gedaan. Cemal moet beamen dat dat inderdaad wel waar is, en lijkt iets rustiger te worden. Het spijt me, ik zal het nooit meer doen zegt Romy Cemal nogmaals. Na een lang gesprek lijkt ze hem overtuigt te hebben. Laat je spullen maar hier zegt Cemal en daarmee lijkt de relatiecrisis voorlopig weer van de baan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *