Jacco en Romy zoenen met elkaar

Jacco en Romy zoenen met elkaar

Afgelopen avond was het RoastTopia. Het was gezellig zoals we al omschreven en je kunt het in dit bericht ook nog eens terugkijken. Nadat bekend is geworden dat het team van Ramona heeft gewonnen was het daarna nog tijd voor een feestje. Met de nodige drank overigens. En waar drank is is vaak wat te beleven in Utopia. Zo ook aan het einde van het feest. Net voordat de meeste bewoners naar bed gaan stapt Jacco op Romy af. Er wordt gelachen en op een gegeven moment pakt Jacco Romy volop de mond. Smakgeluiden zijn duidelijk te horen. Na de zoen kan Romy alleen maar lachen. Verder is het nog een beetje de vraag of RoastTopia wel wat opgeleverd heeft. Jessie baalde flink toen hij de omzet aan het berekenen was. We komen er ongetwijfeld nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *