Romy wordt streng toegesproken door Ramona en Billy

Romy wordt streng toegesproken door Ramona en Billy

Afgelopen avond, nadat Romy met Cemal heeft gesproken over de zoen met Jacco besluit Romy naar Ramona te gaan. Ze besluit haar te vertellen wat er gebeurd is en haar gevoelens te uiten.

Ramona is vrij hard voor haar mede bewoner en spreekt haar dan ook streng toe over haar actie van gisteravond. Ik wil dat jullie gelukkig zijn en wil dat jullie gelukkig zijn. Hierom is het soms nodig om hard te zijn benadrukt ze. Je had niet met Jacco moeten zoenen. Ook Billy besluit zich er mee te bemoeien. Maar dat wordt voor Romy al snel te veel, ze barst in tranen uit. Ramona en Billy maken Romy uiteindelijk duidelijk dat ze echt het beste met haar voor hebben en dat ze dit niet moet zien als kritiek. Vervolgens geven ze het advies het de volgende keer anders aan te pakken. Romy begrijpt wat de twee bedoelen en is blij dat ze altijd op hen kan rekenen. Ik hou van je Moon voegt ze eraan toe, terwijl ze haar een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *