De spanningen lopen op na het centraal van vandaag

De spanningen lopen op na het centraal van vandaag

De bewoners hebben vanmorgen een centraal gehad. En dat liep niet geheel vlekkeloos na het centraal liepen de spanningen dan ook op.

Boyd vraagt zich in de keuken hardop af of Ramona bewust het centraal probeerde te verpesten. Hij vindt het raar dat ze zijn beredenering over Le Luifel niet begreep. Volgens hem gaat iedereen te aardig met elkaar om en moeten mensen harder zijn. Mensen hebben een schop onder hun f*cking reet nodig voegt hij eraan toe. Hier is Billy het helemaal mee eens, volgens haar had Cemal zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Rob en Cemal zitten wat verderop over de uitspraken van Boyd en Le Luifel te praten. Cemal vindt het  maar onzin dat er een aantal bewoners alleen geld willen verdienen. Mijn Utopia is meer dan alleen geld verdienen benadrukt hij. Ook Kevin kan weinig met de mening van Boyd en hij voelt zich totaal niet aangesproken. Het zegt meer over hem dan over de rest gaat hij verder. Ook buiten wordt er over het bewuste centraal gesproken. Romy spreekt Billy aan op het compliment wat ze eerder kreeg. Romy  is bang dat Billy nu een beeld geschetst heeft tegenover de rest dat Cemal niets doet. Maar volgens Billy was dat totaal niet de bedoeling. Ik wilde je een veer in de reet steken en het was Victoria die het compliment totaal verkeerd opvatte, waardoor het werd verdraaid. Gaan de spanningen nog verder toenemen in Utopia? We houden het voor je in de gaten. Als je nou niets wilt missen en op de hoogte wilt blijven volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet van Eerden at 20:37

    Blablabla, er mag idd wel wat meer tegengas gegeven worden. En dan zeker tegen die zgn ondernemers. Dus minimalisten zet hem op..En laat jullie toch niet zo kleineren door die verschrikkelijke nare lui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *