Het centraal van 13 februari

Het centraal van 13 februari

De bewoners zijn alweer op tijd bijeen gekomen om van alles te bespreken. De nieuwe week is inmiddels begonnen! Hier lees je alle besproken punten van 13 februari terug.

Jessie opent het centraal
Jessie opent het centraal en neemt het woord en valt maar gelijk met de deur in huis. De bewoners hebben verlies opgelopen met het Valentijnsfeest van Karin. Aangezien de bv ook de winst zal krijgen, zal de bv nu ook voor de kosten opdraaien. Karin vindt dit niet erg, ze bedankt de bewoners voor alle moeite die ze hebben gedaan en benadrukt dat ze een geweldige verjaardag heeft  gehad.

Werkverdeling Valentijnsfeest
Dan neemt Ramona het woord, volgens haar hebben de bewoners een aantal steken laten vallen bij de werkverdeling. Het viel mij op dat er veel mensen niets aan het doen waren, terwijl er wel genoeg te doen was. Hier is Victoria het helemaal mee eens, ook al was het een klein evenement. Jessie laat weten dat dit bij hem ook opgevallen is. Volgens hem is het bij elk evenement wel raak. Dertig procent van de bewoners staat de hele avond op de dansvloer en elkaar aanspreken gaat ook niet voegt hij eraan toe. Ik ben er klaar mee spreekt hij de bewoners streng toe. Dit zijn niet jullie feestjes, dit is ons inkomen.

Wie wil in Le Luifel staan?
Volgens sommige bewoners is de lage omzet te danken aan het feit dat Le Luifel dicht was. Ramona stelt daarom voor om een schema op te stellen, waardoor iedereen een taak heeft op de avond. Maar hier is Boyd totaal niet blij mee. Ik ben niet van plan om in Le Luifel te staan en laat weten dat hij in zijn eentje veel ophaalt met zijn tattoo shop. Hij stelt voor om degenen die minder geld verdienen voor de bv bij Le Luifel te zetten. Ik word schijtziek van die kutluifel vervolgd hij boos. Deze argumenten schiet bij Romy in het verkeerde keelgat. Ze vindt het raar dat Boyd wil dat degenen die minder geld verdienen in Le Luifel moeten staan. De twee raken in een discussie. Ramona is ook duidelijk teleurgesteld in dit gedrag van Boyd en vraagt met een diepe zucht wie nog meer niet in Le Luifel wil staan. Naast Boyd willen ook Jessie en Rob geen friet bakken. Ramona vindt het jammer dat de mannen zich zo verzetten,. Dit omdat jullie juist het voortouw in de nieuwe structuur horen te nemen. Plotseling raakt Victoria geïrriteerd. Ze stelt dat deze discussie een tijd geleden al is gevoerd. Toen is afgesproken dat Cemal in Le Luifel zal staan met evenementen. Ze vindt het onzin dat dit wederom besproken moet worden.

Romy vraagt om geld
Romy vraagt zich af of de bewoners verkleed gaan met het carnavalsfeest op 17 februari. Ik heb geen geld en stelt voor om het vanuit de bv te financieren. Helaas is dit volgens Ramona niet mogelijk.

Presentaties & einde centraal
Vervolgens presenteren Billy, Britt, Romy en Cemal om de beurt hun nieuwe producten en waar ze momenteel mee bezig zijn. Billy complimenteert Romy, ze vindt dat zij erg haar best doet en initiatief toont. Dit in tegenstelling tot Cemal, volgens Billy doet Romy vooral het werk en doet Cemal minder zijn best. Deze opmerking wordt niet goed opgevangen door Victoria. Ze vindt het raar dat een compliment gepaard gaat met een sneer naar Cemal toe. Na heel wat stream locks eindigt uiteindelijk het centraal van vandaag. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je. Mocht je niets meer willen missen van Utopia kun je ons altijd volgen op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *