Jessie vindt Utopia een speelkwartier

Jessie vindt Utopia een speelkwartier

Een nieuwe dag is begonnen en deze ging van start met wat irritaties. In de ochtend bespreken Kevin en Jessie of ze hun nachtrust hebben gekregen vannacht. Beide heren hadden namelijk last van lawaai. Dit geluid kwam van dat de tweeling, Romy, Billy, Chipp en Cemal die buiten waren. Ik word er moe van dat er een aantal zijn, die ’s ochtends niets waard zijn en dan ’s avonds laat opleven mopperd Jessie. Kevin kan zich helemaal in zijn mede bewoner vinden. Hoewel iedereen zelf moet weten hoe laat ze gaan slapen, moeten ze wel rekening blijven houden met de de rest van de groep voegt hij eraan toe. Ik denk dat we op het punt zijn beland, dat Utopia zo is verjongd, dat we een speelkwartier moeten houden sluit Jessie zijn klaagzang af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:55

    kom vast door het weer komen de dames los heren hangen er gewoon een beetje bij.deze dames zal je altijd horen die praten niet maar schreeuwen.alleen met roddelen smoezen ze wel zachtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *