Stapt Chipp uit het schoonmaakteam?

Stapt Chipp uit het schoonmaakteam?

Beau roept haar schoonmaakploeg vandaag bij elkaar. Als Fay, Demi en Madilia bij haar op de bank komen zitten valt Beau onmiddellijk met de deur in huis. Wat is de inbreng van Chipp op dit moment vraagt ze aan haar mede bewoners. De meiden zijn het erover eens dat het Chipp weinig kan schelen op dit moment en niet meer zich bezig wil houden met het schoonhouden van de loods. Dit denkt Beau ook maar toch wil ze het zeker weten. Daarom zal ze later op de dag aan hem vragen of hij nog wil meehelpen.

Wat later gaat naar Chipp om over zijn rol in het schoonmaakteam te praten. Hoewel Chipp zich houdt aan de schoonmaaktaken, laat hij weten dat de rol die van hem wordt verwacht in het schoonmaakteam niet voor hem is weggelegd. Het voelt voor mij ongemakkelijk om bewoners aan te spreken als ze iets niet goed hebben schoongemaakt. Ik voel me dan heel scheef legt hij uit aan zijn mede bewoner. Ik zou namelijk niet snel uit mijzelf bewoners op hun schoonmaakfouten wijzen en vindt het daarom hypocriet om het ineens wel te doen als het schoonmaakteam een controle uitvoert. Beau begrijpt Chipp helemaal en laat geruststellend weten dat zij en de meiden voortaan alles in de gaten zullen houden, als Chipp zijn eigen taken maar wel nog doet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *