Chipp heeft het zwaar met niet roken

Chipp heeft het zwaar met niet roken

Billy, Fay, Karin en Chipp zitten aan tafel. Terwijl Billy een flinke hap neemt van haar tosti moet Chipp even iets kwijt. Ik weet denk ik waarom ik zo geprikkeld ben afgelopen dagen zegt hij tegen zijn mede bewoners. De dames vragen wat er is. Ik denk dat ik gewoon even moet roken biecht Chipp op aan zijn mede bewoners. Direct schieten alle vrouwen in de verdediging. Nee roepen ze. Dat moet je echt niet doen Chipp voegt Karin eraan toe. Fay en Billy weten wel een manier hoe ze hem kunnen stoppen. Er hangt een pittige tegenprestatie aan vast. En je krijgt pas te weten wat de prestatie is wanneer het hier is zegt ze. Chipp wordt nu toch wel een beetje huiverig. Als het hier is? Wat is het dan? vraagt hij voorzichtig. De dames laten er niets over los. Maar Fay weet zeker dat hij het heftig zal vinden. Ga maar roken. Waar ligt je shag? Dan haal ik het voor je roept ze tegen hem. Ook Jeroen mengt zich nu in het gesprek. Wat moet jij doen als Chipp wel wint?” vraagt hij nieuwsgierig. Maar Fay ziet dat niet gebeuren. Ik weet zeker dat ik langer van de drank af kan blijven dan hij van een sigaret zegt ze zelfverzekerd. Fay blijft Chipp echter onder druk zetten. En dat lukt. Ho, even kalm stribbelt Chipp tegen. Karin probeert hem ook te beschermen. Laat je niet gek maken hoor Chipp zegt de hen. En Chipp geeft direct aan dat hij door hun dwingende toon direct geen zin meer heeft om te roken. En terwijl hij vertelt dat hij sterk zal blijven geeft hij een snok aan het elastiek om zijn pols. Elke keer als ik wil roken pijnig ik mezelf benadrukt hij. Toch wil hij weten wat de tegenprestatie is. De dames vertellen hem dat als hij gaat roken ze hem op de courant zullen zetten. En de eerste persoon die reageert moet hij trakteren op een date. Als het een man is ga je er ook mee daten lachen de dames. Wie weet wordt het wel heel ongemakkelijk grappen ze verder. Chipp snapt het niet zo goed. Ik word niet zo snel ongemakkelijk zegt hij. Jessie vindt op zijn beurt ook dat het niet zwaar genoeg weegt tegenover het niet roken. Je hoeft toch geen nummertje te doen. Gewoon gezellig wat eten en daten is niet zo erg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *