Bas wil geen relatie meer in Utopia

Bas wil geen relatie meer in Utopia

Afgelopen avond ging Beau  het gesprek aan met Bas. Ze wil namelijk duidelijkheid rondom haar status met hem. Is het het waard?

Ik moet even met je kletsen begint Beau tegen Bas wanneer ze samen op de bank liggen. Het blijft even stil waarna Bas vraagt wat er is. Beau vraagt hem mee naar buiten om even privé te kunnen zitten en samen lopen ze de loods uit. Je zult wel denken zegt ze tegen Bas die stilletjes bij de picknicktafel zit. Ik heb geen idee antwoord hij. Beau zegt dat ze het gevoel heeft dat de twee al een tijdje om elkaar heen draaien. Normaal zou ik dit niet vragen maar ik wil nu toch wel behoefte hebben aan duidelijkheid. We hebben het er eigenlijk nooit over gehad. Leuk is leuk. Maar begrijp je waar ik heen wil vraagt ze wanneer ze merkt dat Bas niet zelf wil reageren. Na wederom een lange stilte kaatst Bas de vraag terug. Hoe sta jij erin dan vraagt hij. Beau reageert dat ze dat niet goed weet omdat er nog niet eerder over gesproken is. Wel merkt ze dat ze terughoudend is op sommige momenten en zich niet durft te geven omdat ze twijfels heeft over Bas zijn intenties. Ik wil sowieso geen relatie in Utopia benadrukt hij. En dan komt Beau met een onverwachte conclusie. Als ik geen zekerheid krijg over waar we heen gaan kunnen we er beter mee stoppen. Bas begrijpt niet helemaal waar ze heen wil. Als ik zeg dat ik geen relatie wil en dat we het gewoon leuk hebben is dat toch duidelijkheid genoeg? Laten we het vooral in ons hoofd niet groter maken dan dat het is benadrukt hij. Beau laat weten dat ze voornamelijk naar een ander doel zoekt dan het leuk hebben. Bas is het hier niet mee eens. Waarom een doel? De reis kan toch ook leuk zijn? Wel zijn ze het er beide over eens dat als er twee mensen met verschillende verwachtingen zijn het beter is om te stoppen. Beau geeft nog wel toe dat ze zich aangetrokken voelt tot Bas. En dat ze zichzelf liever in bescherming neemt voor ze wel gevoelens krijgt voor hem en hij daar niet op zit te wachten. Bij deze stoppen we er dan mee vezekert. De twee omhelzen elkaar nog even en lopen vervolgens samen terug naar de loods. Je wil dus eigenlijk alleen de lust en niet de lasten vraagt ze hem nog één keer. Klopt. En ik vind dit eigenlijk al een last antwoordt Bas grappend. Of Beau dit ook grappig vind is een ander verhaal. Sjokkend lopen de twee de loods weer in en scheiden hun wegen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 110    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Klitzekleine at 12:01

  Ik heb het gevoel dat Bas eigenlijk het liefst met Cemal zou willen zijn en die ook met hem…en dat is wellicht ook de reden waarom Kevin zo raar en onbeschoft is geworden..want hij kon Cemal niet hebben, die heeft zelfs relatie met een vrouw, maar dan toch met Bas samen baden en wat nog…soms heb gewoon het gevoel dat zelfs jacco is meer hetero dan B en C.

  • Marjory at 13:09

   Haha! Idd. Ik heb ook het gevoel dat Jacco niet echt homo is… Daarnaast lijkt het alsof Kevin verliefd is op Cemal en daarom zo naar deed tegen hem. Uit de antwoorden die hij gaf tijdens de ‘sexuologische’ test van Billy was duidelijk dat hij Cemal ziet zitten.

 2. Petra at 11:22

  Beau geeft zich te gemakkelijk, ze is altijd bereid voor Bas. Sorry maar dit punt had Bas ook met Do , die ging er anders mee om, die kaatste de bal terug weet ik me nog te herinneren. Toen moest Baasie meer doen voor Do. Succes!

 3. ikkem at 10:28

  Een tijdje geleden mijn commentaar was verwijdert want ik zei dezelfde dat hij nu zegt, hij wil lust op tv en verder niks, respectloos, geen ruggen graat bij de Bassie.

 4. mar at 09:06

  Broer vanJessie Bassie ??????????? inderdaad om te wippen zijn de vrouwen wel goed ook voor Bas wel de lusten maar niet de lasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *