Demi heeft een dip en heeft nergens zin in

Demi heeft een dip en heeft nergens zin in

Demi zat er afgelopen avond even doorheen en ze lucht haar hart bij Fay. Op dat moment komt Bas erbij en hij ziet de tranen over Demi haar wangen rollen. Hij legt een arm om haar heen en vraagt wat er aan de hand is. De huilende Demi legt uit dat ze niet zo goed begrijpt wat er aan de hand is. Ik zit niet lekker in mijn vel en heb vrijwel nergens zin in. Hoe gaat het nou weg dan vraagt ze zichzelf af. volgens Bas en Fay kun je er niet veel aan doen. Bas stelt haar gerust door te zeggen dat iedereen in Utopia wel eens last heeft van een dipje. Het voelt dan alsof je continu chagrijnig bent, terwijl het misschien maar een paar momenten op een dag zijn. Heel normaal benadrukt hij, die beweert dat alle emoties in Utopia wat heftiger zijn. Fay en Bas troosten Demi en ze krijgen haar gelukkig ook weer aan het lachen. Tot slot geeft Bas haar nog een dikke knuffel, eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *