Floor, Vera en Larissa zijn de potentiële bewoners

Floor, Vera en Larissa zijn de potentiële bewoners

De verkiezingperiode is begonnen en dat betekend dat de potentiële bewoners bekend zijn. Dit keer zijn het drie dames. In dit bericht maak je met hen kennis.

Floor
Floor is 29 jaar en woont samen met haar vriend. Ze voltooide haar studie Sociale Wetenschappen aan de universiteit en werkt als ambtenaar voor de gemeente Nijmegen. Muziek is erg belangrijk voor haar. Ze zingt wekelijks in een koor met collega’s en ze speelt piano en gitaar. In Utopia wil Floor graag blotevoetenpad aanleggen, waar bewoners en bezoekers gebruik van kunnen maken. Floor laat zich niets wijsmaken en hoopt dat ze de bewoners kan motiveren te werken aan een mooier Utopia. Haar Utopia is geslaagd wanner ze zich staande weet te houden tussen de verschillende karakters in de Utopiaanse samenleving.

Larissa
Larissa is 26 jaar en woont samen met haar vriend in Almere. Na haar opleiding Juridisch Medewerker werkte Larissa lange tijd als accountmanager in de sales. In Utopia wil ze het roer helemaal omgooien en zich bezighouden met de dingen die haar echt gelukkig maken, zoals haar grote passie muziek. Ook wil ze in Utopia verschillende Afrikaanse workshops als dansen, trommelen en koken organiseren. Utopia is voor haar geslaagd wanneer de bewoners kennis hebben gemaakt met de Afrikaanse cultuur en wanneer ze de balans tussen welzijn en welvaart in de loods heeft hersteld.

Vera
Vera is 57 en vrijgezel. Ze us moeder van drie volwassen kinderen en woont in Den Bosch. In het dagelijks leven werkt de avontuurlijke Vera als jeugdhulpverlener. Naast haar werk als jeugdhulpverlener, begeleidt ze ook familieopstellingen. Dit is een vorm van therapie waarbij de problemen in een familie inzichtelijk worden gemaakt door anderen de familieleden te laten spelen. In Utopia wil ze geld verdienen door deze therapie aan te bieden en te functioneren als mediator binnen de groep. Ook wil deze zelfstandige dame zich inzetten voor het schoon en netjes houden van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Rina at 11:51

  Ik denk dat ze het beste af zijn met Vera, weer eens een volwassen vrouw en misschien kan ze de groep wat bij brengen op veel gebieden zoals schoonhouden en sociale in de groep daar mag ook wel eens naar gekeken worden, en geluisterd.

 2. Jojanneke at 15:35

  Hoop dat iedereen op Vera gaat stemmen om in Utopia te komen… want dat is wat deze kleuterschool nodig heeft….
  Iemand die ze in het gareel krijgt.

 3. Druif at 13:21

  Vraag me af waarom zulke mensen in Utopia gaan , behalve misschien Larissa . Hebben alledrie een opleiding , en gaan het wiel weer uitvinden

 4. Hannah at 09:44

  Floor niet: geen duidelijk doel, dan alleen het maken van een blotevoetenpad (?!) en zich staande proberen te houden in de groep. (Zegt veel over haar karakter)
  Larissa niet: het kennis laten nemen van de afrikaanse cultuur is al eerder gedaan, en weer een keti koti festival is dan ook niet nodig.
  Vera is een prima optie: leuk voor Karin, een leeftijdsgenote. En een jeugdhulpverlener is daar echt nodig met die onvolwassen mensen in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *