De ondernemers bespreken de huidige chaos

De ondernemers bespreken de huidige chaos

De ondernemers zijn weer bij elkaar gekomen om wat te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 10 juni terug.

Wanneer Billy, Chipp en Jessie samenkomen om de vergadering te beginnen zijn zij tot dan toe de enigen. Jessie vindt dit maar niks. Het stoort hem enorm dat mensen niet op tijd hun bed uitkomen om bij de ondernemersvergadering te zijn. Vanaf maandag zit ik er niet meer bij meldt hij boos. Ik meld tenminste dat ik niet kom voegt hij eraan toe. Als Beau en Jeroen zijn aangesloten, kan het vergaderen beginnen. Billy vertelt dat ze de structuur mist omdat er veel misgaat met zakgeld en inkomen. Welke structuur zit er nu in? Wat zijn we in godsnaam aan het doen vraagt ze zich af. Ze vindt dat het tijd wordt voor duidelijkheid. Een duidelijke structuur, een duidelijke verdeelsleutel, de financiën op orde. Billy vindt het ook kwalijk dat René en Cemal, de mannen van de boekhouding nu niet bij de vergadering zijn. De groep belandt in een discussie over de huidige chaos, en er wordt geen duidelijke conclusie getrokken. Na de discussie wordt over gegaan op de normale zaken. Alle ondernemers vertellen waar zij mee bezig zijn en na de vergadering gaat iedereen zijn eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *