Madilia wordt aangesproken omdat ze te lang op bed ligt

Madilia wordt aangesproken omdat ze te lang op bed ligt

Wat gebeurd(e) er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Cemal en René storten zich ook vandaag weer op de financiën. Ondanks dat zij niet bij de ondernemersvergadering waren, voelen zij zich verantwoordelijk voor de Utopiaanse boekhouding. Met zijn tweeën zijn ze bezig achter de computer.

Verder is Romy actief bezig en is met een stofzuiger en poetsdoeken in de weer in het penthouse. Al meezingend met muziek maakt ze haar rondje en maakt ze het penthouse weer helemaal piekfijn in orde. Kevin heeft Madilia erop aangesproken dat ze eerder op moet staan. Vandaag lag de nieuwste bewoner tot 11:00 uur in bed en Kevin heeft haar de tip gegeven wat eerder opgestaan. Later bespreekt hij dit met Beau. Ik denk niet dat gewaardeerd wordt als ze elke keer in bed blijft liggen, dus dat heb ik haar meegegeven legt hij uit. Beau begrijpt hem en vindt het goed dat hij Madilia hierop heeft aangesproken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:44

    In een utopische samenleving wat het allang had kunnen zijn. Lijkt het mij dat iedereen elkaar in zijn eigenwaarde laat. Maar aangezien daar niemand begrijpt wat Utopia letterlijk inhoud kunnen ze er beter mee stoppen. In dit geval is iedereen dan ook bezig met z’n eigen belangen. Misschien moet het maar een andere naam gaan krijgen. ( Hoe word ik zo snel mogelijk rijk en beroemd).

  2. Jans at 20:16

    een vakantie paradijs daar ,zij vele mensen jaloers op met zoveel luxe niet te bevatten deze wereld daar is niet echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *