Billy en Jessie kunnen steeds beter met elkaar omgaan

Billy en Jessie kunnen steeds beter met elkaar omgaan

Gisteren hadden Billy en Jessie een goed gesprek met elkaar in de keuken. afgelopen avond vertelt Billy dit aan Romy en Demi en Fay. Billy is erg blij dat Jessie weer normaal met haar kan praten. Beter laat dan nooit vervolgd ze opgelucht. Ook Jessie vertelde gisteren erg opgelucht te zijn dat de ze weer normaal met elkaar omgaan. Hij betuigde spijt aan mij vertelt Billy aan haar mede bewoners. Hij zei, ik heb echt hele lelijke dingen over je gezegd. Het spijt me. Het zal nooit meer zijn zoals het was gaat ze verder. Maar vindt het heel wat dat hij zijn excuses aanbiedt. Romy hoopt op haar beurt wel dat deze spijtbetuiging oprecht is van hem, want ze vindt het wel heel toevallig na alles wat er de afgelopen weken is gebeurd. Ik denk dat het een beetje een schuldgevoel is reageert Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Harry at 08:17

  Jessie is een grote gluipert, de stemmingen komen er aan en hij wil zieltjes winnen. Het is en blijft een gladjanus.

 2. e z at 08:42

  Maria gelijk heb je was ook mijn eerste gedachte, daarna is het weer prijs hoor.
  Kinderachtige vertoning Utopia is niet meer als het was.
  Hebberige Jessie mag voor mij eruit gaan.

 3. maria at 08:24

  schuld gevoel bestaat bij jullie beiden niet is meestal een spel.maar de stemmingen komen eraan daarom nu poes lief en aardig.bang voor het bankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *