Jessie irriteert zich aan Beau, krijgt ze stemmen van hem?

Jessie irriteert zich aan Beau, krijgt ze stemmen van hem?

Afgelopen avond hadden Jessie en Billy een gesprek over mede bewoner Beau. En dat was niet bepaald positief…

Jessie zit op het rokersbankje terwijl Billy voor hem in het gras ligt te zonnen. Al snel gaat het over Beau. Wat doet ze nou op een dag vraagt Jessie zich af. Volgens hem is ze al drie maanden bezig met een escape room. En dit baart mij een beetje zorgen. Ze zit met haar voet antwoordt Billy. Je kan zeggen wat je wilt gaat Jessie verder. Maar in drie maanden heb ik meer verkocht dan een romper. En laat ook nog eens weten dat hij zich ontzettend stoort aan de nietsnutten. Volgens Billy komt dit door de jonge groep en hoopt dat er een ouder iemand de poort zal betreden. Wel geeft ze hem gelijk en vindt ze ook dat de huidige groep stilstaat. Iedereen weet beter, maar niemand doet wat voegt Jessie daaraan toe. Billy heeft hier ook last van geeft ze aan, ik verdoe mijn tijd hier benadrukt ze. Jessie ratelt nog even door en geeft aan dat ze sinds februari tien stappen achteruit zijn gegaan. Volgens hem neemt niemand het initiatief om hier verandering in te brengen. Billy vindt op haar beurt dat men hier ook geen ruimte voor krijgt. En wil dit daarom ook aankaarten in het centraal van maandag. We zijn echt een stelletje slappelingen bij elkaar sluit Jessie af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *