Kevin noemt de tweeling asociaal

Kevin noemt de tweeling asociaal

Gisteren waren Kevin, Karin, Jeroen, Chipp, Jacco en Billy gezellig een spelletje aan het doen, totdat de rust verstoord werd door Demi, Romy en Fay die hun Lip Sync Battle gingen oefenen. De muziek ging hard aan en Kevin ergerde zich aan het hysterische gedrag van de tweeling. Nu een dag later neemt Kevin Romy even apart, want de actie van gisteren zit hem nog steeds niet helemaal lekker. Kevin vertelt haar dat hij het asociaal vindt dat de muziek gisteren zo hard moest. Dit terwijl hij aan het chillen was met zijn mede bewoners. Volgens hem waren de twee alleen maar bezig met aandacht trekken met als resultaat dat Chipp kwam vragen of het volume naar beneden mocht. En vijf minuten later kregen ze weer geen aandacht én toen ging het geluid weer harder voegt hij eraan toe. En vertelt dat hij op dat moment is weggelopen, omdat hij op het punt stond om te ontploffen. Volgens Kevin houdt de tweeling alleen rekening met zichzelf en hij adviseert Romy om niet te ver mee te gaan in de vibe van de meiden. Jullie zijn met z’n drietjes fantastisch, maar probeer soms ook Romy te zijn benadrukt hij. Romy antwoordt dat zij slechts wilde oefenen voor de Lip Sync Battle en zij was zich er niet van bewust dat andere bewoners zich eraan ergerden. Vervolgens vertelt Kevin dat hij later op de dag ook even met Demi en Fay zal zitten om zijn frustratie uit te spreken. Na dat gezegd te hebben wordt het gesprek verstoord door een vos die achter de kippen aan zit. Kevin en Romy twijfelen geen moment en zetten de achtervolging in om het dier weg te jagen. Ook René en Bas helpen om de vos weg te jagen en met succes. Vervolgens komt Romy nog even terug op het gesprek met Kevin. Ik kan soms inderdaad te veel meegaan. Even back to Romy sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *