Demi en Fay houden een fan dag

Demi en Fay houden een fan dag

Het is een speciale dag voor de Demi en Fay uit Utopia, want vandaag komen er tientallen fans op bezoek voor een Meet & Greet met hen. Jessie heeft zichzelf voor deze speciale gelegenheid zelfs in een pak gehesen, want bij speelt voor bodyguard! In de middag komen de fans  het terrein op. Terwijl de tweeling de laatste voorbereidingen treffen voor hun matchende outfit, hebben de fans zich al voor het penthouse verzameld. Billy spreekt hen toe, maar na enkele minuten gaat ze toch even kijken waar de de twee dames blijven. Echt knullig dit horen we de haar nog zeggen, doelend op het feit dat ze hun fans laten wachten. Nog geen minuut later meldt Billy zich alweer op het terras van het penthouse. Dames en heren, mag ik een groot applaus voor Demi en Fay klinkt er uit de megafoon, waarna ze het balkon betreden. Demi en Fay gooien wat van hun merchandise naar beneden en de artikelen worden met veel enthousiasme gevangen door hun fans. Vervolgens lopen de twee naar beneden en dan kunnen de fans eindelijk hun heldinnen ontmoeten. Er wordt gekletst, er wordt geknuffeld en natuurlijk worden er ook de nodige foto’s gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Rina at 11:38

    Ik vind het gewoon leuke meiden lekker jong en gezellig waarom zoveel afgunst.
    Leuk zo’n fan dag, dat kunnen ze niet allemaal doen want bij sommigen komt er gewoon niemand.

  2. ikkem at 13:41

    Je weet niet wat je zou moeten denken? Denken de bewoners tv sterren te zijn of het lijkt op een bezoekje aan de dierentuin? 🙂
    Even normaal doen, toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *