Vijf kandidaten strijden om met René mee te gaan naar Egypte

Vijf kandidaten strijden om met René mee te gaan naar Egypte

Negen weken geleden won René de Utopia Spelen en de daarbijhorende reis naar El Gouna in Egypte. René hoeft echter niet in z’n eentje af te reizen naar Egypte want hij mag een Utopia fan meenemen. Na het lezen van alle inzendingen heeft René een selectie gemaakt en de overgebleven kanshebbers zijn nu in Utopia om te strijden voor de hoofdprijs. René verwelkomt de finalisten en hij waarschuwt zijn potentiële reisgezelschap alvast dat het geen strandvakantie zal worden. René is een echte avonturier en de finalisten zullen vandaag moeten bewijzen dat zij dit ook zijn om de vliegticket te kunnen bemachtigen.  De finalisten nemen plaats op het zand en René legt uit hoe de wedstrijd in z’n werk gaat. Allereerst zullen de kandidaten een quiz maken en vervolgens is er een speurtocht over het Utopia terrein. De deelnemers kunnen hiërogliefen vinden rondom de loods en hiermee kan een woord worden gevormd. Als ze dit woord hebben geraden dan mogen ze de loods betreden om ook daar hiërogliefen te zoeken en een woord te maken. Als een kandidaat beide woorden goed heeft geraden dan zal daaruit blijken waar op het terrein zij een historisch figuur kunnen vinden. Het historische figuur zal vervolgens vertellen waar je moet zoeken en wat je moet doen om een gouden sleutel te vinden. Tot slot vertelt René dat er nog een gouden sleutel kan worden verdiend, maar hier komt hij later op terug. Er zijn dus twee gouden sleutels in het spel en aan het einde van de rit zullen Karin en René samen bekendmaken wie er mee mag naar El Gouna. Het vervolg lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *