Utopia fan Grazyna mag met René naar Egypte

Utopia fan Grazyna mag met René naar Egypte

Na een strijd om het vliegticket naar Egypte trekken Karin en René zich terug bij het cordwood. Eenmaal bij het houten huisje aangekomen overleggen de twee juryleden welke finalist de meeste punten heeft verzameld. De kandidaten konden punten verdienen met het volgende.

De quiz: 10 punten per goed antwoord

De speurtocht: De eerste die finisht krijgt 50 punten.

De nummer twee krijgt 40 punten. De nummer drie 30, de nummer vier 20 en de nummer vijf krijgt 10 punten

Het herkennen van Madilia verkleed als Cleopatra: 20 punten

Het vinden van een gouden sleutel: 25 punten

Deelnemers die in het zwembad zijn gedoken: 20 bonuspunten

Deelnemers met duikervaring: 10 bonuspunten.

Uiteindelijk is het Grazyna, de blonde vrouwelijke Utopia fan, die de meeste punten heeft verzameld en zij mag dus mee op reis. Bij het horen van het nieuws springt ze meteen in René zijn armen, waarna ze in huilen uitbarst. De verliezende finalisten gaan overigens niet met lege handen naar huis, want zij krijgen allemaal vrijkaartjes voor de Lip Sync Battle.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *