Fay heeft liever niet dat Chipp gaat daten

Fay heeft liever niet dat Chipp gaat daten

Chipp zit achter de computer en hij is druk bezig om mailtjes van zijn potentiële dates te beantwoorden. Fay leest aandachtig mee en op het moment dat Demi erbij komt staan, leest ze hardop voor wat Chipp schrijft. “Superleuk dat je gemaild hebt. Lijkt me superleuk om te gaan doen!” klinkt het op een sarcastische toon. Vervolgens kijkt Fay Demi aan die vol verbazing reageert maar Chipp heeft niet meteen door wat er aan de hand is. Super is misschien wat overdreven, of niet vraagt hij voorzichtig. Demi vraagt vervolgens aan Chipp of hij nu echt wil gaan daten. Ja, gisteren heb ik van Fay te horen gekregen dat ik het gewoon moet doen vertelt hij haar. Maar Fay schiet direct in de verdediging. Nee, ik heb dat niet gezegd! Moet ik nog duidelijker zijn vraagt ze vervolgens. Chipp antwoordt dat hij al meerdere malen om duidelijkheid heeft gevraagd maar het enige wat hij krijgt te horen is dat Fay het triest vindt. Dit is voor mij geen reden om het niet te doen maar juist een reden om het wel te doen voegt hij eraan toe. Nou, ik kan ook best duidelijker zijn hoor. Ik zou het niet leuk vinden als je gaat daten Chipp biecht ze vervolgens op, waarna Chipp haar vastpakt. Hè hè, eindelijk zeg je het grapt hij. Dit is wat hij al die dagen van haar wilde horen.

Daarop herschrijft Chipp zijn mail en geeft aan dat hij afziet van het daten. Fay drukt voor hem op de verzendknop en loopt vervolgens weg. Ik weet niet waarom ik het zo erg vindt vertelt ze daarna aan Billy, maar zij begrijpt het wel. Jullie hangen aan elkaar en hebben het leuk samen. Dan is het niet leuk om hem met een ander te zien legt ze uit. Fay geeft toe dat het oplucht dat ze eindelijk aan Chipp heeft verteld dat ze hem liever niet met anderen ziet daten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:47

    Chip leef je eigen leven laat je niet de les lezen door twee van die vervelende vrouwen. .Het leven is veel te mooi om het zo te laten verprutsen

  2. anneke at 22:41

    Wat een afgang voor Chipp.
    Hebben die meiden niks anders te doen om hem te verbieden iets te doen, hebben die twee dan wat samen.
    Zelf dacht ik dat hij moet doen wat de zus zegt, en dat hij daar na moest luisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *