Kevin waarschuwt de tweeling dat ze beter op hun omgeving moeten letten

Kevin waarschuwt de tweeling dat ze beter op hun omgeving moeten letten

Vanmorgen heeft Kevin al met Romy gesproken over afgelopen avond en nu roept hij Demi en Fay bij zich voor een gesprek. Kevin legt uit wat hem afgelopen avond  irriteerde en vraagt de dames of zij in het vervolg meer rekening willen houden met de rest. Fay antwoordt dat dit Kevin zijn gevoel is, maar volgens hem zijn er nog meer bewoners die zich aan het gedrag storen. Demi legt vervolgens uit dat zij en Demi het niet zo hebben bedoeld en Fay voegt eraan toe dat ze liever had gezien dat Kevin afgelopen avond al op hen was afgestapt, zodat het probleem ter plekke kon worden opgelost. Nu is er een dag overheen gegaan en lijkt het er volgens Fay inderdaad op dat zij geen rekening houden met de griep. Chipp is gisteren wel op hen afgestapt om te vragen of het volume zachter kon en dat hebben ze toen gedaan. Volgens Fay haar gevoel heeft de muziek daarna niet meer zo hard gestaan waardoor de anderen elkaar niet meer konden verstaan.Kevin heeft de situatie echter heel ander geïnterpreteerd. Volgens hem ging het volume inderdaad omlaag maar vijf minuten later ging de muziek net zo makkelijk weer voluit. Fay antwoordt dat dit absoluut niet bewust is gebeurd en ze vindt het jammer dat Kevin dat op deze manier interpreteert. Demi voegt eraan toe dat ze niet het idee heeft gehad dat de bewoners het echt zo storend vonden als hij nu vertelt. Tot slot vraagt Kevin de tweeling om hier beter op te gaan letten en meer rekening te gaan houden met de mensen in hun omgeving. De dames herhalen nogmaals dat ze het jammer vinden dat Kevin het zo heeft ervaren, want dit was niet de bedoeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ikkem at 12:18

  Wie is daar beter dan meiden?
  Iedereen heeft heel wat mankementen, lekker makkelijk naar andermans fouten te kijken, zij stellen niet ten minste.
  In Utopia zou iedereen eigen spiegel moeten hebben om verplicht iedere ochtend naar zichzelf te kijken.
  🙂

 2. Anna at 08:55

  Die tweeling moeten uit Utopia .jonge meiden die een grote mond hebben en denken dat ze alles kunnen doen .kom op het is geen hotel met vakantie

 3. some things are not what they seem at 00:13

  Zou verstandig zijn om die meiden toch op de bank te plaatsen dmv stemmen. Misschien dat ze dan eindelijk gaan beseffen dat die sterallures totaal onnodig zijn en dat voornamelijk zij zelf idolaat zijn van de twins. Veel te hoogmoedig die verwaande meiden. Heeeel veel stapjes terug die 2. Vele toontjes lager zingen. Zij konden wel eens de ondergang van utopia worden ben ik bang

 4. anneke at 22:47

  Kevin krijgt van de tweeling stemmen .
  Hij durft wel wat te zeggen , en dat vinden ze niet leuk.
  Ik zal eerder maken dat de meiden op de bank komen en als er een weg moet gaat de andere van zelf wel.
  Maar ben toch bang dat de nieuwe hun niet wil scheiden , want dat brengt het programma in de war.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *