Bas en Beau hebben een discussie over schoonmaken

Bas en Beau hebben een discussie over schoonmaken

Eerder hebben Beau en Bas een gesprek gehad waarin duidelijk werd dat Bas niets met haar wil en dat de twee afstand houden. Afgelopen avond hadden de twee er een gesprek over in de badkamer.

In een eerder gesprek heeft Bas haar wel aangeboden om te blijven logeren. Maar dit wees Beau af. Toen de twee hun tanden aan het poetsen waren ontstond er een nieuwe discussie. Beau vraagt hem of de spiegels en de badkuip wel schoongemaakt zijn vandaag. Ja ik heb alles schoongemaakt. Ik heb zelfs de kasten van de muur getrokken. Nergens meer stof antwoordt Bas. Beau wijst hem vervolgens op een plank. Dit zijn jullie dan vergeten reageert ze sarcastisch. Dit schiet bij Bas in het verkeerde keelgat. Ik ben toevallig wezen sporten vanavond. Daar zijn jullie ook met de losse pols doorheen gegaan of niet antwoordt hij afkeurend. Beau verdedigt zichzelf door te zeggen dat er geen bezem aanwezig was om de scherven op te ruimen en dat ze hierdoor niet alles kon schoonmaken in de sportschool. Bas ziet zijn kans om haar hierop te pakken. Je hebt commentaar op mijn plankje. Maar je moet dan wel eerst zelf het goede voorbeeld geven he? Smoesjes verzinnen is wel jammer benadrukt hij. Beau beschuldigt Bas er daarna van dat hij niet kan incasseren. Ik neem je feedback gewoon mee. Morgen pak ik een bezem mee en zorg ik dat alles weer in orde is daar. Nog iets? Bas grapt terug dat de gewichten niet kaarsrecht lagen. Samen schieten ze in de lach. En spoelen hun borstels af en wensen elkaar een goede nacht. Maar ze kunnen het niet laten om elkaar toch nog even te zoenen. Hoelang zal Beau haar afspraak staande blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anna at 09:08

    Bas is niet meer zo leuk als in begin en nou beau gebruikt te hebben word ze aan de kant gezet nare jongen .zet hem er uit of liever bas je zit te lang in Utopia ga zelf er uit .ook met de dieren welke idioot ga op een koe zitten .doe ook die koeien weg beesten staan daar de hele dag komen niet buiten .ik ga maar eens de dieren bescherming de vraag stellen waarom daar alles maar kan met die koeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *