Welke bewoner nomineer jij deze maand?

Welke bewoner nomineer jij deze maand?

Vanaf nu kun je nomineren! De komende 24 uur ligt het lot van de bewoners in jouw handen… Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt. Stemmen kan tot morgen 9:00 uur. Maar hoe werkt het ook alweer?

Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve Utopia fans, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen.

Stemmen kan via de officiële site maar het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play.In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Ben jij er al uit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. ltw at 19:05

    Waarom word er steeds muziek onder het praten gedraaid.
    Er wordt al onduidelijk gesproken en met die muziek versta je helemaal niets meer.het is zo jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *