Ramona valt 700 gram af

Ramona valt 700 gram af

Utopia nieuws met van alles en nog wat. Zo was Arjuna vandaag weer in de mini samenleving voor de nodige sportiviteit. En uiteraard om Ramona een handje te helpen met haar afvalproces. En dat begon natuurlijk met een weegmoment. Deze keer pakte het positiever uit, in plaats van aangekomen te zijn is ze afgevallen. Ze is zo’n 700 gram afgevallen. Goed nieuws dus! Daarna ging Ramona met wat andere bewoners aan de slag, sporten!

Verder zijn Demi en Fay druk bezig met het ontwikkelen van hun kettinkjes, de eerste lading is inmiddels verstuurd. De tweeling heeft al flink wat aanvragen binnen gehad dus de komende tijd hebben ze nog wat werk. Het zijn bijzondere kettinkjes, je kunt er bijvoorbeeld as van een overleden dierbare in stoppen, of een persoonlijk briefje. Wil jij ook graag zo’n kettinkje zodat je datgene wat voor jou belangrijk is altijd bij je kunt dragen? Bestellen kan hier. Verder wordt er steeds meer gesproken over de naderende stemperiode. Mochten we nog interessante gesprekken opvangen zie je snel weer een nieuw nieuwsbericht verschijnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:37

    Met pasen komen er wel een paar pondjes bij. Dus is het van korte duur. Het is immers Ramona, dat blijft een jojo. Dus voorlopig ook niet naar huis. Ze weet nl heel goed hoe ze haar tijd moet volbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *