Jessie betaald het dak voor het slaapvertrek van Ramona en Billy

Jessie betaald het dak voor het slaapvertrek van Ramona en Billy

Wederom een probleem voor het onderkomen van Billy en Ramona. Gisteren hadden de dames nog kritiek op Jeroen die het huisje bouwt. En vandaag is er een probleem ontstaan.

Jeroen laat zijn twee mede bewoners namelijk weten dat er nog 300 euro nodig is om het dak van hun slaapplek af te maken. Ramona en Billy raken in paniek, op dit bedrag hadden ze namelijk niet gerekend. En omdat ze ook al dure bedden hebben aangeschaft, wordt het huisje nu wel erg duur. Daar komt ook nog eens bij dat ze alle twee aan het sparen zijn voor hun operaties. Dit komt dus allemaal niet goed uit en zorgt voor de nodige stress. Ze besluiten Romy erbij te roepen en met zijn drieën proberen ze een oplossing te zoeken. Hoewel Rob nog aanbiedt om de extra kosten te betalen, slaan ze dit voorstel af. We zijn zelfstandige vrouwen reageert Billy zelfverzekerd. Ramona lijkt het een goed idee om aan de groep te vragen of het geld vanuit de bv gefinancierd kan worden en Jeroen stelt voor om alle bewoners 20 euro te laten betalen. Maar uiteindelijk is Jessie de redder in nood, hij zal het bedrag voorschieten, zodat de drie het bedrag in drie termijnen terug kunnen betalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:48

    De patser kan dit wel voorschieten…Billy biedt vervolgens haar lichaam weer aan. Jessie is verzekerd van een gewillige Billy die hem voorziet in zijn gerief.
    de dames hebben een duur bed besteld en willen een dure operatie!
    Utopia?

  2. anneke at 22:11

    Hij heeft er wel wat voor terug gekregen , en hij heeft toch geld zat.
    Alleen hij heeft het niet omdat hij bij de andere groep zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *