Welke Utopia spelen kandidaten mogen naar Egypte?

Welke Utopia spelen kandidaten mogen naar Egypte?

Een nieuwe dag is begonnen, het is vrijdag en dat betekend dat er weer een ronde van de Utopia spelen op het programma staat. Vandaag is het tijd voor de finale!

Vanmiddag strijden Billy, Jessie en René om de hoofdprijs, een reis naar El Gouna in Egypte. Iedereen is vandaag op tijd wakker en op een gegeven moment worden er drie grote rode tonnen gespot op het terrein. Het moge duidelijk zijn dat deze dingen iets met de finale te maken hebben. Maar wat de drie finalisten hier dan mee moeten doen is voor iedereen nog wel een raadsel. Het speculeren begint dan ook al snel. Jessie gaat als eerste even kijken. Hij haalt de dop uit de ton en ruikt. Ze zijn leeg, maar er heeft iets van diesel ingezeten zegt hij tegen Billy die naast hem staat. Jessie denkt dat ze de tonnen wel eens zouden moeten gaan vullen met water. Billy denkt er anders over, volgens haar kunnen de tonnen ook een afleidingsmanoeuvre zijn. Misschien hebben ze wel niets met de challenge te maken voegt ze eraan toe. De andere bewoners zijn ondertussen ook druk in de weer met wat de challenge is en verdere verwachtingen. Kevin denkt dat de uitdaging een fysieke uitputtingsslag zal worden en Ramona denkt op haar beurt meer na over de krachtmeting tussen Billy, Jessie en René. Jullie zijn alle drie f*cking fanatiek, dus het wordt nog spannend voegt ze er enthousiast aan toe. Uiteraard komen we nog met een verslag zodra de spelen begint. Wie denk jij dat er naar Egypte mag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 11:28

    Herinnert u zich deze nog??????

    In het eerste seizoen Utopia moest er echt iets ernstigs in de direct familie of een medische noodzaak zijn om het terrein van Utopia te mogen verlaten.

    Nu kunnen ze zelfs op vakantie!!

    • anneke at 12:04

      Ben het helemaal met je eens.
      Hoop de de gene die wind meteen blijft daar
      Als Jessie wind neemt hij dan Boyd mee of Billie.
      Ik hoop zelf Boyd want dan gaat de sfeer volgens mij beter worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *