Ramona wil na de hete nacht van Romy en Cemal afstand van haar nemen

Ramona wil na de hete nacht van Romy en Cemal afstand van haar nemen

Afgelopen avond hebben Romy en Cemal een gezellige nacht gehad. Intiem zullen we maar zeggen, en dat terwijl ze momenteel uit elkaar zijn. Ramona lucht vandaag haar hart bij Billy en Kevin over deze situatie want ze is het absoluut niet eens met Romy’s keuze. Ramona heeft namelijk het gevoel dat ze afstand moet nemen van haar. Keer op keer heb ik haar proberen te helpen met haar relatieproblemen, maar ik krijgt het idee dat Romy alle goedbedoelde adviezen telkens weer aan haar laars lapt legt ze verder uit. Ik heb nachtenlang met haar gesproken. Nu is het up to her voegt ze eraan toe. Oftewel ze vindt dat Romy het nu allemaal een keer zelf mag oplossen. Billy begrijpt Ramona’s frustraties en kan zich goed voorstellen waarom Ramona voorlopig wel een beetje klaar is met Romy. Wat later doet Ramona ook hetzelfde verhaal bij Kevin. Ook hij begrijpt goed wat Ramona bedoeld. Straks is ze weer verdrietig, en dan word jij er weer in betrokken voegt hij eraan toe. Wel denkt Kevin dat Romy deze actie van Ramona niet zal begrijpen. Ik begrijp je keuze heel goed, maar Romy zal het niet snappen benadrukt hij. Ramona denkt op haar beurt dat Kevin gelijk heeft, maar denkt toch dat ze op haar strepen moet gaan. Het is tijd voor Ramona om Romy te laten weten hoe ze over de situatie denkt. Wordt dus vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 11:48

    Ramona heeft groot gelijk zodra Cemal weer even een blik op een ander werpt is het weer gedaan met de rust, schreeuwt ze alles weer aan bij elkaar.
    Met Billy hetzelfde probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *