Ramona legt uit aan Romy waarom ze afstand wil nemen

Ramona legt uit aan Romy waarom ze afstand wil nemen

Het vervolg van Ramona die afstand wil nemen van Romy na haar intieme nacht met Cemal. Buiten gaat ze het gesprek met haar aan.

Ramona is recht voor zijn raap, ik vind het kut om te zeggen maar ik moet afstand van je nemen als vriendin begint ze. En legt vervolgens uit dat ze het moeilijk heeft met de manier waarop Romy met haar relatieproblemen omgaat. Ik heb je vaak proberen te helpen, en dat jullie nu weer samen in bed zijn beland is voor mij de druppel. Romy blijft kalm maar snapt het niet helemaal. Ze vindt het op haar beurt niet heel terecht wat Ramona allemaal zegt. En vraagt zich af waarom zij haar aanspreekt op haar gedrag terwijl Billy gewoon haar gang mag gaan. Ramona probeert haar uit te leggen dat ze met Romy een andere verhouding heeft dan met Billy. Billy is als een goede vriendin. Ze is 34 en volwassen genoeg om zelf te doen wat ze wilt. Jij bent mijn kleine zusje en ik wil dat je knalt in Utopia benadrukt ze. Maar Romy is het daar niet helemaal mee eens. Ze vindt het vooral vervelend dat mensen de hele tijd dingen voor haar invullen en overal een mening over hebben. Als ik de keuze maak om met Cemal te slapen, dan doe ik dat. Wij hebben ook behoeftes voegt ze eraan toe. Daarnaast vind ik het erg oneerlijk dat jij mij wel aanspreekt maar Billy niet.  Het verbaast me, en ik kan het niet begrijpen zegt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *