Billy is ervan overtuigd dat ze de Utopia Spelen gaat winnen

Billy is ervan overtuigd dat ze de Utopia Spelen gaat winnen

De Utopia Spelen komt steeds dichterbij, vandaag zullen we weten welke finalist naar Egypte mag. Billy en Ramona hebben, net als vele andere bewoners een gesprek over de finale. Billy is ervan overtuigd dat ze gaat winnen.

Ze bereidt zich samen met Ramona mentaal voor op de finale van de Utopia Spelen, die vanmiddag op het programma staat. Ik ga knallen als een malle zegt Billy dolenthousiast. Ramona heeft een advies voor haar mede bewoner. Gewoon continu bluffen en je moet altijd doen alsof je alles onder controle hebt. Billy is op haar beurt erg benieuwd wat er zal gebeuren. Ook zij heeft de vaten op het Utopia terrein zien staan. Ramona maakt zich niet zoveel zorgen. De vorige opdracht werd Billy al eerste. En Billy die overduidelijk wil winnen gaat er alles voor doen. Zo zegt ze straks zo snel mogelijk tegen scheidsrechter Ivan dat zij gaat winnen. Lachend voegt ze eraan toe dat dit bijgeloof nu eenmaal in haar hoofd zit. Ook Ramona vindt het ontzettend spannend. Gaat goed komen, ik kan dit! Kom op dan! roept Billy hard. Hou de site in de gaten als je wilt weten wie er gaat winnen. We komen er zo snel mogelijk op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 19:07

    Billy was er ook van overtuigd dat ze weer met Jessie in bed zou belanden…En ja, daar heeft ze ook naar toe gewerkt en is gebeurd. De kracht van de gedachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *