De finale van de Utopia Spelen is begonnen

De finale van de Utopia Spelen is begonnen

En dan is het zover, de finale van de Utopia spelen. Wat staat de kandidaten te wachten? Zodra oud Utopia bewoner en scheidsrechter Ivan het terrein op komt is het tijd voor de uitleg. En de challenge, dit keer een pittige.

Ivan komt met een camper het terrein op en wordt enthousiast begroet door de andere bewoners. De camper roept vanzelfsprekend wel wat vragen op. Nadat iedereen de bus nieuwsgierig heeft bekeken, zegt Ivan dat het tijd is om zijn spullen op te zetten. Ik ga mijn tentje opzetten, en daarna zal ik vertellen wat de challenge wordt vandaag. Iedereen schiet te hulp en helpt Ivan met het opzetten van zijn spullen. Ondertussen wordt er volop gespeculeerd over de finale en is de spanning duidelijk te merken.

Dan is het tijd voor de uitleg, het spel voor vandaag is heel makkelijk begint Ivan. Wie blijft er het langst staan? Het is de bedoeling dat de drie finalisten ieder op een ton gaan staan en zo lang mogelijk blijven staan. Het is niet toegestaan om op de ton te gaan zitten of liggen of de grond aan te raken met je handen of voeten. Kortom je mag de ton niet verlaten. Dus ook niet voor een toiletbezoek. De finalisten krijgen nu vijf minuten om de spullen te pakken die ze denken nodig te hebben. Deze mogen ze niet op de grond leggen alleen op de ton. Als de finalisten straks op de tonnen staan mogen zij niets aannemen van hun mede bewoners.  Als de vijf minuten ingaan, stormen de finalisten uit elkaar om hun spullen te verzamelen. De bewoners mogen de finalisten wel helpen en dat gebeurt dan ook fanatiek. Romy rent met Billy naar de loods om snel al haar spullen bij elkaar te rapen. Ook Ramona helpt haar van harte. Jessie blijft ondertussen erg kalm. Rustig raapt hij wat spulletjes bij elkaar en hij lijkt er zeker van dat deze uitdaging hem gaat lukken. Maar Boyd helpt natuurlijk ook mee. En commandeert de rest in het rond, om zo Jessie de best mogelijke start voor het spel te kunnen geven. Ook René zoekt natuurlijk spullen bij elkaar en onder andere de tweeling bekommert zich om hem. De drie finalisten lijken een ding gemeen te hebben ze trekken allemaal veel kleding aan, omdat het zomaar zou kunnen dat ze ook vannacht nog op de ton blijven staan. Na vijf minuten melden de drie finalisten zich weer bij Ivan. Ze nemen allemaal plaats op een rode ton en de challenge is officieel begonnen. Wie denk jij dat het het langst volhoudt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *