Ouders en fans sturen een vliegtuig naar Utopia speciaal voor Jessie!

Ouders en fans sturen een vliegtuig naar Utopia speciaal voor Jessie!

Terwijl de challenge voor de Utopia spelen nog volop bezig is krijgt Jessie een verrassing. Er kwam namelijk een vliegtuigje over voor Jessie. Dit omdat hij sinds vandaag één jaar in Utopia verblijft.

René, Billy en Jessie staan nog altijd op de stalen vaten. Op een gegeven moment komt er een vliegtuig met een boodschap over. “Jessie 1 jaar Utopia” leest Jessie voor. Ah wat leuk schreeuwt Billy enthousiast. Vanaf het vat zwaait Jessie richting het vliegtuigje. Hij is duidelijk blij met dit mooie gebaar. René en Billy vinden het super cool. Bas die ook staat te kijken merkt wel op dat er Jesse staat in plaats van Jessie. En Jessie ziet het dan ook, mijn naam is verkeerd gespeld stamelt hij. Hopelijk mogen ze hun geld terug vragen, het slaat nergens op grapt hij. Hij blijft wel lang vliegen, daar hebben ze goed voor gelapt. Maar het is wel super lief! Ik was zelf ook wel vergeten dat ik hier alweer een jaar zit. Vervolgens zwaait hij het vliegtuigje nog na totdat deze weer verdwijnt… De finale van de Utopia spelen gaat nog gewoon door. Momenteel is er nog niemand afgevallen maar we houden het uiteraard voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *