Ramona en Cemal maken ruzie over een vieze pan

Ramona en Cemal maken ruzie over een vieze pan

Vanavond staat het Live in de loods concert met Dries Roelvink op het programma. De bewoners bereiden zich daar dan ook op voor. En tijdens deze voorbereiding ontstaat er plotseling een ruzie tussen Cemal en Ramona.

Een ruzie over een pan. De pan met gehaktballen van de candy shop is laatst namelijk niet goed schoongemaakt en volgens Ramona is Cemal degene die dit had moeten doen. Hier is het Cemal het niet mee eens en de twee beginnen naar elkaar te schreeuwen. Al snel lijkt de ruzie niet meer alleen over de pan te gaan want ook andere onderliggende frustraties komen omhoog. Volgens de Ramona durft Cemal zijn mond niet open te trekken tijdens het centraal en is hij niet eerlijk tegenover de andere bewoners. Omdat jij alleen maar aan het schreeuwen bent tegen iedereen antwoordt Cemal boos. De twee worden het niet eens en lopen daarom boos van elkaar weg. Pas later als ze wat rustiger zijn gaat Ramona naar Cemal toe. Zijn we weer rustig, Cemal? vraagt ze kalm. De vrienden bieden hun excuses aan en geven toe dat ze allebei erg gestrest waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *