Mark uit zijn frustraties over Bjorn

Mark uit zijn frustraties over Bjorn

Nadat Mark en Bjorn een korte confrontatie hebben gehad over de organisatie skills van Bjorn besluit Mark zijn frustraties te uitten tegenover Colinda. Dit doet Mark terwijl hij aardappels voor Le Luifel schilt.

Mark benadrukt tegenover Colinda dat hij hem alleen maar wil helpen. Dan zit ik er wat druk achter en dan komt het weer een beetje. Colinda onderbreekt hem, ze snapt niet echt waarom iemand in zijn eentje zo’n groot festival gaat organiseren. Dat heb ik in het begin al tegen hem gezegt antwoordt Mark. Colinda vindt dat er bij evenementen ongeacht hoe groot 2 mensen bij betrokken moeten zijn. Stel dat zo’n iemand opeens naar huis moet. Dan moet je bijvoorbeeld weten welke contacten er gelegd zijn. Dus eigenlijk moet je bij elke bespreking met z’n tweeën zijn. Mark geeft toe dat hij graag wil helpen en graag de tweede man zou willen zijn. Maar de samenwerking verliep niet zo goed en Mark trekt zijn conclusie. Ik heb het weer niet goed gedaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *